Ontdek de stockage premies op Mercedes-Benz bestelwagens

Profiteer van maandag 1 april tot en met zondag 30 juni 2024 van een eenmalige premie op de Mercedes-Benz EQT, EQV,  eVito, T-Klasse en V-Klasse Marco Polo bij Hedin Automotive. Bekijk de actiepagina voor meer informatie over deze huidige actie via onderstaande button of ga langs in een Mercedes-Benz showroom van Hedin Automotive in uw buurt. 

Onze Mercedes-Benz-vrijetijdsvoertuigen

Mercedes-Benz - Marco Polo - model

Marco Polo

Vrijetijds- en kampeerwagen


Met de aankoop van een Marco Polo verzekert u zichzelf van de ultieme reisgezel. De Mercedes-Benz Marco Polo is de ideale vrijetijds- en kampeerwagen. De hydraulische daktent biedt licht, ruimte en slaapmogelijkheid, de standverwarming houdt uw avonturen warm en de ingewerkte keuken houdt u energiepeil op ongekende hoogtes.

Onze Mercedes-Benz-bestelwagens

Mercedes-Benz - Citan - page image
Ook beschikbaar als eCitan

Citan

Gesloten bestelwagen


De Mercedes-Benz Citan is het meest compacte en complete model binnen de Vans line-up. Ideaal voor elke zelfstandige ondernemer of koerier die vaak een stadscentrum intrekt. 

Stern - Mercedes-Benz - Sprinter - Image Page
Ook verkrijgbaar als eSprinter

Sprinter

Gesloten bestelwagen


De Sprinter is een levende legende en overtuigt op elk gebied. Hij is beschikbaar in verschillende hoogtes en lengtes, perfect om deze bestelwagen te personaliseren naar eigen voorkeur. Dankzij zijn ergonomisch interieur en MBUX is het ook aangenaam vertoeven in deze mobiele werkplek.

Mercedes-Benz - Sprinter Tourer -model
Ook verkrijgbaar als eSprinter

Sprinter

Tourer


De Tourer-versie van de Sprinter is dé bedrijfswagen voor personenvervoer. Hij is ideale wagen om klanten, vrienden of familie in te vervoeren. Net zoals de gesloten bestelwagen is deze Tourer versie beschikbaar in verschillende lengtes, hoogtes en zitplaatsen, waardoor er personalisatiemogelijkheden zijn.

Mercedes-Benz - Sprinter Chassiscabine -model

Sprinter

Chassiscabine


Met een laadvermogen tot 5,5 ton, drie carrosserielengtes, enkele of dubbele cabine en veel maatwerk kroont de Sprinter Chassiscabine zich tot een bedrijfsvoertuig dat zwaar werk licht maakt. Hij is voorzien van hedendaagse multimedia en veiligheidssystemen. 

Mercedes-Benz - Vito - model
Ook beschikbaar als eVito

Vito

Gesloten bestelwagen


De Mercedes-Benz Vito is al jarenlang een begrip in de transportwereld. Hij staat bekend om zijn kwaliteit en als trouwe kilometermaler. De Mercedes-Benz Vito is uw trouwe partner in uw onderneming, een voertuig waar u op kan rekenen. Hij is beschikbaar in verschillende lengtes zodat hij perfect past bij uw noden. 

Mercedes-Benz - Vito Tourer - model
Ook beschikbaar als eVito

Vito

Tourer


Aan boord van de Vito Tourer is comfort altijd gegarandeerd voor de inzittenden. De Tourer variant is beschikbaar als zeven- en negenzitter, maar in beiden varianten staan functionaliteit en flexibel comfort voorop. Dankzij de verschillende configuratiemogelijkheden van de zetels past u uw Vito Tourer snel aan naar uw dagelijkse wensen of vereisten.

Mercedes-Benz - Vito Mixto - model

Vito

Mixto


De Vito Mixto biedt u alles, een echte allrounder met een ster. Hij heeft plaats voor 6 inzittenden, een laadvolume tot 4,1m3  én zuinige motoren die bijdragen aan het economisch succes van uw bedrijf. Deze Mercedes-Benz bestelwagen is verkrijgbaar met verschillende rijhulpsystemen en luchtvering.

Mercedes-Benz - V-Klasse - dubbele cabine  - model

V-Klasse

Dubbele cabine


De Mercedes-Benz V-Klasse met dubbele cabine is ideale voor het vervoeren van lichte vraag. Met deze bestelwagen ervaart u als ondernemer nog meer comfort tijdens uw ritten. 

Overtref uw stoutste dromen met Mercedes-Benz

Hedin Automotive is de grootste Mercedes-Benz-dealer in Vlaanderen en Brussel. Bij ons vindt u het volledige aanbod van nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens, zowel elektrisch als met verbrandingsmotor. Bent u op zoek naar een Citan, Vito of een ruime Sprinter? Wij hebben hem voor u. Hedin Automotive heeft een groot aanbod aan direct beschikbare stockwagens en jonge tweedehandsvoertuigen.

Bekijk online de Mercedes-Benz-modellen en ontdek welke model het beste bij u past. Vraag direct een offerte aan of maak een afspraak voor een testrit. Liever de modellen van Mercedes-Benz in het echt bewonderen? Kom dan langs bij een showroom bij u in de buurt. We helpen graag bij het vinden van uw ideale Mercedes-Benz auto. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz modellen

Voor welke Mercedes-Benz Vans modellen kan ik bij jullie terecht?

Bij Hedin Automotive verkopen wij onder andere de volgende Mercedes-Benz Vans: Citan, eCitan, Sprinter, eSprinter, Vito, eVito en zoveel meer.

Heeft Mercedes-Benz Vans ook elektrische modellen?

Ja, we hebben verschillende elektrische modellen zoals de eCitan, eSprinter, eVito en nog veel meer.