Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive Maldegem

Mercedes-Benz Hedin Automotive in Maldegem

Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive in Maldegem kunt u langskomen om het volledig nieuwe gamma van Mercedes-Benz te bewonderen, zowel personenwagens als bestelwagens. Onze vestiging is goed bereikbaar op de Aalterbaan 203, in Maldegem. U bent bij ons van harte welkom voor het kopen van uw Mercedes-Benz. 

Gratis parkeren
Gezellige showroom
Moderne werkplaats

Nieuwe Mercedes-Benz voorraad

Wij hebben een grote voorraad aan nieuwe Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens. Als officiële Mercedes-Benz-dealer weten wij waar we mee bezig zijn en waar we u mee kunnen helpen. Bekijk online ons aanbod of kom langs in onze showroom. 

Service aan uw personenwagen

In onze vestiging in Maldegem kunt u langsgaan voor een klein of groot onderhoud, bandenwissel of airco-cleaning. Bij ons ervaren en gespecialiseerd team in Maldegem is uw Mercedes-Benz wagen in veilige handen. Boek uw afspraak eenvoudig online. 

Uw bestelwagen op onderhoud in Maldegem

Heeft uw Mercedes-Benz personenwagen of bestelwagen nood aan zijn jaarlijks onderhoud? Dan bent u bij Hedin Automotive in Maldegem aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor alle onderhoudsvormen en reparaties aan uw Mercedes-Benz. 

Binnenkijken in Maldegem

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Maldegem

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Maldegem?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Maldegem open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij de Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Maldegem?

Voor de aankoop en het onderhoud van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Maldegem.