Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem

In Mercedes-Benz Hedin Automotive Sint-Martens-Latem is het aangenaam vertoeven. In onze ruime showroom is er namelijk een groot aanbod aan Mercedes-AMG, Mercedes-Benz, en Mercedes-Benz Bestelwagens. 

Gratis parkeergelegenheid
Grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Mercedes (-AMG) op onderhoud bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem leggen we ons toe op verschillende aantrekkelijke brands. Zo verdelen we er uiteraard alle Mercedes-Benz modellen, maar leggen we ons hier extra toe op het knappe Mercedes-AMG subbrand. Onze volledig vernieuwde werkplaats ontvangt uw wagen graag voor nazicht.

Mercedes-Benz-bestelwagens in Sint-Martens-Latem

In onze Mercedes-Benz vestiging is er niet enkel plaats voor personenwagens. Ook onze praktische en betrouwbare bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz zijn welkom. Maak eenvoudig een serviceafspraak via de knop hieronder en wij verzorgen uw bestelwagen tot in de puntjes.

Binnenkijken in de Sint-Martens-Latem vestiging

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Sint-Martens-Latem

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom voor verkoop van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Sint-Martens-Latem?

Voor aankoop, financiering en renting van of onderhoud en herstelligen van Mercedes-Benz personenwagens, AMG en bestelwagens bent u welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Sint-Martens-Latem. Er is een gespecialiseerde, afgesloten AMG-werkplaats aanwezig in onze vestiging in Latem.