Lease- en financieringsmogelijkheden bij Hedin Automotive

Als grootste Mercedes-Benz dealer van België bieden wij u 20 vestigingen aan met overal eenzelfde, hoogstaande service. Door onze omvang kan u bij ons genieten van het one-stop-shop-principe! Zo kunt u bij ons terecht voor personen-, bestel- en vrachtwagens zowel nieuw als tweedehands, alsook voor onderhoudscontracten, verzekeringen, eigen carrosserie, financiële oplossingen en vervang- of huurwagens. Als Hedin Automotive wensen wij niet alleen uw fleet partner te zijn, maar ook uw mobiliteitsadviseur.

Van Business tot AMG Line

Onze verschillende pakketten hebben als doel in te spelen op de noden van alle belanghebbende partijen van de fleetmarkt en bestaan uit drie niveaus: 

  • Business Line
  • Luxury Line
  • AMG Line

De Business Line is bij uitstek een aantrekkelijke keuze voor zakelijke klanten waarbij zelfs een basiswagen reeds een volwaardige fleetwagen is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Luxury en AMG Line, welke respectievelijk de luxueuze en sportieve stap boven de Business Line zijn. Ons elektrisch gamma is uitgerust met dezelfde niveaus.

Ontdek uw voordeel bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive kunt u profiteren van:

  • 20 locaties in Vlaanderen
  • One-stop-shop-principe
  • 24u service
  • Testritten met de wagen naar keuze
  • SPOC per regio
  • Hulp in uw transitie naar een elektrisch wagenpark
  • Hulp bij uw fiscale en TCO-vraagstukken

Kortom, bij Hedin Automotive tekent u voor een zorgeloos fleetbeheer.

Fiscaal voordelige elektrische wagens

Ook bij Mercedes-Benz bestaan er verschillende geëlektrificeerde varianten. Bij een elektrische wagen is het extra belangrijk om te kijken naar de Total Costs of Ownership. Hoewel deze wagens duurder zijn dan een traditionele verbrandingsmotor in aankoop, kunnen ze toch de goede keuze zijn voor uw bedrijf. Door hun hogere restwaarde en laag voordeel alle aard kunt u op een lagere TCO uitkomen dan een benzine- of dieselwagen. Mercedes-Benz biedt u de volgende modellen aan: 

Fiscaal voordelige plug-inhybride wagens

Bij correct gebruik kan een plug-in hybride, die duurder is in aankoop, toch goedkoper zijn dan een diesel- of benzine-uitvoering. Hoe kan dat? Onze elektrisch aangedreven voertuigen zijn zuinig en fiscaal uitermate interessant, waardoor ze kunnen genieten van een hoge aftrekbaarheid, laag verbruik en dus een laag voordeel alle aard, en dat gecombineerd met een hogere standaarduitrusting. Wist u dat Mercedes-Benz zowel diesel- als benzine plug-in hybride wagens aanbieden? 

Zo hebben we: 

Vragen? Laat weten waarmee we u kunnen helpen

Hebt u een vraag voor ons Mercedes-Benz fleetteam? Of wilt u graag een testrit maken met een van onze modellen? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u met een gepast antwoord.
Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz bedrijfswagens

Verkopen jullie Mercedes-Benz bedrijfswagens?

Dankzij de verschillende modellen van Mercedes-Benz bij Hedin Automotive kunnen wij het gepaste model aanbieden binnen de voertuigpolicy van uw bedrijf. 

Waar kan ik terecht voor onderhoud aan mijn bedrijfswagen?

Al onze vestigingen met verkoop nieuwe wagens bieden ook steeds naverkoopdiensten aan. Onze naverkoopdiensten zijn steeds in nauw contact met alle leasebedrijven en grote verzekeraars. 

Kan ik een bedrijfswagen financieren bij Hedin Automotive?

Ja, bij ons kunt u een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Onze verkopers kijken graag samen met u naar een financiering volgens uw behoeften.