Onze Mercedes-Benz Trucks

mercedes-benz-actros

Mercedes-Benz Actros


De Mercedes-Benz Actros kan alles aan. Deze truck is uitgerust met zware motoren, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een comfortabele cabine. De uitzonderlijke brandstofefficiëntie wordt gecombineerd met uitmuntende betrouwbaarheid. Met de Mercedes-Benz Actros zit u goed.

mercedes-benz-atego

Mercedes-Benz Atego


Veelzijdigheid troef bij de Mercedes-Benz Atego. Wat u eisen ook zijn, grote kans dat de Atego eraan voldoet. Door zijn compactheid is hij de perfecte keuze voor leveringen in de stad. Ook bij dit model is de veiligheid prioriteit nummer 1 met verschillende veiligheidsfeatures zoals de adapatieve cruise control en rijstrookassistentie.

mercedes-benz-econic

Mercedes-Benz Econic


De Econic is speciaal ontwikkeld voor transport uit te voeren in stedelijke omgevingen. Zijn goede brandstofefficiëntie, lage instap en maximale zichtbaarheid maken de Econic een uitstekende keuze. Kies voor de Econic en kies voor een veilige, milieuvriendelijke en efficiënte oplossing voor logistiek in de stad.

mercedes-benz-arocs

Mercedes-Benz Arocs


De Mercedes-Benz Arocs is de truck voor al uw heavy-duty toepassingen in de bouwsector. Met zijn robuuste motoren en krachtig vermogen is hij de eerste keuze voor al het zware werk. Daarnaast is de Arocs ook uitgerust met een ergonomische cabine waar het comfort van de bestuurder centraal staat.

Mercedes-Benz - Truck - Actros L - Model

Mercedes-Benz Actros L


De Actros L is een kilometervreter, de ultieme partner in crime voor het lange afstandstransport. Met zijn grote cabine biedt hij nog meer ruimte en comfort voor de bestuurder. De  brandstofefficiëntie is ongeëvenaard. De Mercedes-Benz Actros L is de absolute pionier van alle geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Mercedes-Benz - Truck - Actros SLT - Model

Mercedes-Benz Actros SLT


Nood aan een truck die uitzonderlijk zware ladingen kan vervoeren? Dan is de Mercedes-Benz Actros SLT de referentie. Met zijn Super Lowliner-design is hij ontworpen voor uitzonderlijk grote en zware ladingen. De zware motoren bieden uitzonderlijke prestaties en maken de Actros SLT een betrouwbare keuze voor deze zware taken naar behoren uit te voeren. 

Mercedes-Benz - Truck - Actros F - Model

Mercedes-Benz Actros F


De Actros F is ideaal voor provinciale wegen of snelwegen. Aan comfort geen gebrek bij dit model wat de productiviteit en veiligheid ten goede komt. De dynamische en betrouwbare motor is brandstof besparend en biedt een aangename rij-ervaring en uitstekende prestaties. 

Mercedes-Benz - eActros - Model
Nieuw

Mercedes-Benz eActros


Duurzaam, toekomstgericht, gedreven door innovatie en stil: dat is de eerste volledig elektrische truck van Mercedes-Benz de eActros. De eActros brengt u met zijn accucapaciteit van 448 kWh maar liefst 400 km geruisloos ver. 

 


 

Mercedes-Benz - eEconic - Model
Nieuw

Mercedes-Benz eEconic


Met een volledig elektrische aandrijving en alle voordelen van zijn voorganger aan boord is de Mercedes-Benz eEconic de toekomstgerichte oplossing voor alle gemeentelijke transporttaken. De Econic kan ladingen vervoeren tot 150 km ver. 

Veel gestelde vragen over Mercedes-Benz Trucks modellen

Voor welke Mercedes-Benz Trucks modellen kan ik bij jullie terecht?

Bij Hedin Automotive verkopen wij de volgende Mercedes-Benz Trucks: Actros, Atego, Arocs en Econic

Bij welke dealers kan ik terecht voor een truck van Mercedes-Benz?

Hedin Automotive heeft 4 Truck Centers waar u terecht kan voor de aankoop van uw voertuig: Aalst, Gent, Sint-Niklaas en Sint-Pieters-Leeuw.

Kan ik bij jullie met mijn Mercedes-Benz truck ook terecht voor onderhoud?

U kunt hiervoor terecht bij volgende locaties: Aalst, Antwerpen Linkeroever, Gent, Ninove, Sint-Niklaas en Sint-Pieters-Leeuw. 

Heeft Mercedes-Benz Trucks ook elektrische modellen?

Mercedes-Benz Trucks is pionier in de ontwikkeling van elektrische vrachtwagens. Hedin Automotive heeft zich gespecialiseerd om u te adviseren met alle noodzakelijke informatie omtrent de eTrucks van Mercedes-Benz, maar tevens alle mogelijke laadinfrastructuren.