Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Lokeren

Hedin Automotive in Lokeren

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz-dealer van Lokeren, voorheen bekend als Mercedes-Benz-dealer Jacobs. Bij ons bent u aan het goede adres voor een Mercedes-Benz personenwagen en bestelwagen. Als officiële Mercedes-Benz-dealer beschikken wij over het volledige gamma van nieuwe Mercedes-Benz modellen. Benieuwd? Kom dan snel langs in onze vestiging. 

Uw Mercedes-Benz op onderhoud in Lokeren

Heeft uw Mercedes-Benz nood aan zijn jaarlijks onderhoud? Dan bent u bij Hedin Automotive in Lokeren aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor alle onderhoudsvormen en reparaties aan uw wagen.

Onderhoud of herstelling aan uw bestelwagen

Koetswerkschade of tijd voor het jaarlijks onderhoud? Dan kunt u best een onderhoudsafspraak maken bij Hedin Automotive Lokeren. Hier kan u terecht voor alle soorten onderhoud en herstellingen. Onze techniekers helpen u graag.

Mercedes-Benz Marco Polo

Mercedes-Benz Hedin Automotive Lokeren is ook één van onze showrooms die gespecialiseerd is in de verkoop van de Marco Polo, de ideale campervan van Mercedes-Benz. Ontdekken, huren of kopen? Het kan allemaal. Benieuwd naar de Mercedes-Benz Marco Polo? Klik dan hieronder op de button voor meer informatie of ga langs bij onze product experten in Hedin Automotive Lokeren.

Binnenkijken in de vestiging van Lokeren

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Lokeren

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Lokeren?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Lokeren open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Lokeren?

Voor de aankoop en het onderhoud van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive. Ook voor de Mercedes-Benz Marco Polo campervan bent u zeker aan het juiste adres, hier in ons Marco Polo Center.