BYD Hedin Automotive Linkeroever

Gratis parkeergelegenheid
Persoonlijk advies
Afspraak op uur

BYD Hedin Automotive in Linkeroever

Hedin Automotive is exclusieve BYD-dealer in Antwerpen en omstreken. Als officiële dealer bent u bij Hedin Automotive aan het goede adres voor alles wat te maken heeft met BYD Trucks. Onze BYD-verkopers helpen u graag verder met al uw vragen en opmerkingen rond het aankopen, leasen of renten van een BYD Truck in onze showroom in Linkeroever.

Openingstijden BYD in Linkeroever

Bij BYD zijn we voorstanden van persoonlijk advies tijdens een afspraak op uur. Indien u interesse heeft een model van BYD, gelieve via onderstaande button een showroomafspraak in te plannen bij de BYD specialist. Hij zal u zo snel mogelijk contacteren op de afspraak verder te concretiseren. 

BYD Trucks op onderhoud in Linkeroever

Heeft uw huidige vrachtwagen onderhoud nodig? Dan kunt u terecht bij onze ervaren techniekers in Linkeroever. Zij plannen uw serviceafspraak zo efficiënt mogelijk in, zo bent u zo snel mogelijk terug op weg met uw vrachtwagen.

Vraag een demo aan met een BYD Truck

Wilt u graag een BYD Truck model zelf ervaren? Vraag dan eenvoudig online een demorit aan om te weten te komen of dit echt het ideale transportmiddel is waar u naar op zoek bent. 

Veelgestelde vragen over onze BYD Hedin Automotive in Linkeroever

Wat zijn de openingstijden van BYD-dealer Hedin Automotive in Linkeroever?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van BYD-dealer Hedin Automotive in Linkeroever open van 09:00 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij BYD-dealer Hedin Automotive in Linkeroever?

U kunt terecht bij Hedin Automotive in Linkeroever voor het aankopen, leasen en onderhoud van een BYD Truck.