BYD Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw

Gratis parkeergelegenheid
Persoonlijk advies
Afspraak op uur

BYD Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw

In de Bergensesteenweg 707 vindt u onze BYD-dealer in Brussel en omstreken. Hier bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met BYD Trucks. Hier vertellen we u graag alles over de verschillende modellen en het aankopen, leasen of renten van een BYD Truck. 

Openingstijden BYD in Sint-Pieters-Leeuw

Bij BYD zijn we voorstanden van persoonlijk advies tijdens een afspraak op uur. Indien u interesse heeft een model van BYD, gelieve via onderstaande button een showroomafspraak in te plannen bij de BYD specialist. Hij zal u zo snel mogelijk contacteren op de afspraak verder te concretiseren. 

Onderhoud- of serviceafspraak in Sint-Pieters-Leeuw

Het jaarlijks onderhouden van uw transportmiddel is cruciaal, zo gaat uw truck nog langer mee. Met onze juiste expertise is uw BYD Truck bij ons aan het juiste adres. Wij voeren het nodige onderhoud uit en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk terug de weg op kan. 

Vraag nu uw demorit aan met BYD Trucks

Niets is beter dan zelf ervaren hoe een BYD Truck rijdt. Daarom kunt u bij onze BYD-dealer in Sint-Pieters-Leeuw terecht om een demorit te maken met een BYD-model naar keuze. Via onderstaande button kunt u uw aanvraag indienen en wij plannen het zo snel mogelijk samen in met u.

Veelgestelde vragen over onze BYD-dealer in Sint-Pieters-Leeuw

Wat zijn de openingstijden van BYD-dealer Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van BYD-dealer Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw open van 08.30 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij BYD-dealer Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw?

Voor onderhoud, herstellingen of carrosserieschade aan uw BYD Truck bent u welkom bij onze BYD-dealer Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw.