BYD-modellen bij Hedin Automotive

Ontdek de modellen van BYD Trucks

General - byd - ETM6 - photo image

BYD ETM6


De ETM6 heeft een rijbereik tot 200 km, een accucapaciteit van 129 kWh met een laadtijd van 1 uur van
20% tot 100%. Deze truck heeft een GVW (bruto voertuiggewicht) van 7,5 ton en is verkrijgbaar met een lange en korte wielbasis.

General - byd - ETH8 - photo image

BYD ETH8


De ETH8 bedient iets zwaardere distributie. Deze truck heeft een rijbereik van 250 km, een batterijcapaciteit tot 255 kWh en laadt in twee uur op van 20% tot 100%. Het GVW (bruto voertuiggewicht) van dit model is 19 ton en is verkrijgbaar in verschillende wielbasislengtes.

BYD Trucks bij Hedin Automotive

Met meer dan 28 jaar ervaring in batterijonderzoek en -ontwikkeling is BYD het eerste bedrijf ter wereld dat de ijzerfosfaatbatterij volledig industrialiseert. De hoogwaardige batterij is ultraveilig met een ultrasterke structuur voor duurzaamheid, en biedt daarnaast een ultragroot bereik en een ultralange levensduur. BYD eTrucks worden aangedreven door BYD's eigen ijzerfosfaataccusystemen en worden standaard geleverd met BYD's toonaangevende fabrieksgarantie. 

Veelgestelde vragen over BYD Trucks modellen

Welke BYD-modellen zijn beschikbaar bij Hedin Automotive?

U kunt bij Hedin Automotive terecht voor de aankoop, leasing of renting van de BYD ETM6 en ETH8. 

Kan ik een BYD-model leasen bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Een financiële lease of renting is steeds mogelijk bij Hedin Automotive dankzij onze in-house leasemaatschappij Unifleet. Ontdek de mogelijkheden online, vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor meer informatie en advies naar een van onze vestigingen.

Waar kan ik terecht voor het maken van een demorit met een BYD-model?

Vraag een demorit aan via onze website of kom langs in een van onze showrooms.