Onderhoud aan uw BYD Truck

Heeft uw BYD Truck nood aan een onderhoud? Hedin Automotive helpt u graag verder. Plan een afspraak in.

Service aan uw BYD Truck bij Hedin Automotive

Heeft uw BYD Truck nood aan een onderhoud, bandenwissel of herstellingswerk? Kom langs in één van onze BYD-locaties. Vraag snel en gemakkelijk een serviceafspraak aan bij een vestiging naar keuze via onderstaande buttons.

BYD onderhoud met originele fabrieksonderdelen

Van de kleine of grote onderhoudsbeurt tot een gespecialiseerd vraagstuk. Bij Hedin Automotive hebben wij alles in huis om uw BYD Truck vakkundig te onderhouden. Wij repareren en vervangen kapotte onderdelen en werken daarbij altijd met originele materialen. Zo houdt uw BYD Truck zijn waarde. Is uw truck toe aan onderhoud? Maak snel en eenvoudig een serviceafspraak via onderstaand formulier. 

Boek hier uw onderhoud

Stap 1: uw truck en uw afspraak
We hebben deze informatie nodig om de duur van het onderhoud in te schatten. 
Stap 2: kies uw gewenste datum en showroom voor uw afspraak
We proberen uw onderhoud zo snel mogelijk in te plannen. 
Stap 3: uw contactgegevens
Deze informatie hebben we nodig om uw afspraak vast te leggen. 

Kom op onderhoud bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is uw betrouwbare servicepartner voor uw BYD Truck en blijft voor u klaarstaan na aankoop van uw truck. Ons team van experten is er voor u om u te helpen met uw onderhoud, bandenwissel, herstellingswerk en zoveel meer. 

Veelgestelde vragen over BYD onderhoud bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van een onderhoudsbeurt voor mijn BYD truck?

De kosten van een onderhoud hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan uw BYD gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met u op. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. 

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens het onderhoud aan mijn truck?

Als officiële BYD-dealer gebruiken wij altijd originele onderdelen tijdens het onderhoud. Zo blijft uw truck altijd in topconditie. 

Hoe maak ik een afspraak voor een onderhoud of herstel aan mijn BYD truck?

Via deze pagina kunt u gemakkelijk en snel online een serviceafspraak maken. Hierin kunt u aangeven welke werkzaamheden u wenst en een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële dealer voor een onderhoud aan mijn truck?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten uitvoeren door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u veilig rijdt en dat de waarde van uw BYD truck zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijgt u garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij BYD-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde techniekers?

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek uw automerk in huis.