Voordelen bij Mercedes-Benz Certified

Ontdek de lopende stockdeals van Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive. Profiteer van woensdag 1 mei tot en met vrijdag 31 mei 2024 van gemoedsrust en exclusieve voordelen op de huidige voorraad Mercedes-Benz Certified tweedehandsvoertuigen bij Hedin Automotive. Lees hier alle details over deze actie of breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz Certified showroom van Hedin Automotive. 

4 jaar garantie

Profiteer deze maand van 4 jaar garantie op een heel grote voorraad, direct leverbare tweedehandsvoertuigen. Een grote selectie van onze diesel- en benzinewagens krijgen nu, naast de standaard uitgebreide voorwaarden van Mercedes-Benz Certified, nog meer gemoedsrust. En dat vier jaar lang.

5 jaar garantie op elektrische voertuigen

Meer interesse in een elektrische wagen van Mercedes-Benz? Dan geniet u nog van een extra uitzonderlijk voordeel op onze EQ-voertuigen: u krijgt namelijk nog een jaar extra garantie, bovenop de lopende acties. Dat betekent 5 jaar genieten van uw jong gebruikte, elektrische Mercedes-Benz. Dat belooft vele kilometers rijplezier zonder zorgen.

2 jaar gratis onderhoud

Een exclusieve selectie tweedehandsvoertuigen geniet, bovenop de standaard Certified waarborg van 2 jaar, nog van twee door ons betaalde onderhoudsbeurten voor uw Mercedes-Benz Certified.

Actievoorwaarden

Deze acties zijn geldig tot en met 31/05/2024 en enkel van toepassing op een specifieke selectie uit ons Mercedes-Benz Certified aanbod.