Ontdek onze Bridging Solution en optimaliseer uw fiscale aftrekbaarheid

U denkt eraan om over te stappen op elektrisch rijden met uw vloot maar bent er nog niet helemaal klaar voor? Dan is de Bridging Solution* van Mercedes-Benz ideaal voor u. 

Lees alle details over deze actie op deze pagina of breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz showroom van Hedin Automotive. Uw concessiehouder legt u graag alle details uit.

Wat is een Bridging Solution?

De term zegt het zelf. Met deze actie willen we u graag de mogelijkheid geven om uw sprong naar volledig elektrisch rijden nog even uit te stellen. Te overbruggen, als het ware. Niet elke onderneming kan vandaag al overschakelen naar een 100% elektrisch wagenpark. 

Met de Bridging Solutions rijdt u namelijk met een Mercedes-Benz plugin-hybride via een operationele leasing en mag u rekenen op een gegarandeerde overname. Als u uw plugin-hybride nu inschrijft en kiest voor een Bridging Solution van 24 maanden, is de wagen nog gemiddeld 83% fiscaal aftrekbaar. Zo stapt u geleidelijk en zorgeloos over naar een model uit ons 100% elektrische gamma.

Wat zijn de voordelen van een Bridging Solution?

Dankzij onze actie profiteert u uitzonderlijk van scherpe maandprijzen in combinatie met een gegarandeerde restwaarde. Bij Mercedes-Benz Hedin Automotive geven we uw voertuig dus, ongeacht eventuele verandering in de markt, een vastgelegde restwaarde. Hierdoor weet u exact wat uw nieuwe plugin-hybride voertuig zal gaan kosten tijdens de leaseperiode en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Binnen twee jaar zijn er vervolgens weer heel wat nieuwe elektrische modellen en technologieën beschikbaar, waardoor u op dat moment ongetwijfeld een overtuigde keuze kan gaan maken voor uw bedrijf. 

Uw favoriete model in plugin-hybride uitvoering

Van de A-Klasse Berline en Hatchback, de CLA coupé en  Shooting Brake, de GLA, C-Klasse Berline en Break tot de GLC SUV en Coupé: al deze modellen zijn beschikbaar als plugin-hybride binnen de Bridging Solutions. Al deze modellen zijn in voorraad en kunnen dus daardoor direct geleverd worden. 

Vraag meer informatie over de Bridging Solution van Mercedes-Benz

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Actievoorwaarden

*Deze actie is geldig tot en met 30/06/2024 op alle Mercedes-Benz PHEV-modellen in voorraad. De contracten lopen via Mercedes-Benz Financial Services. Actie enkel geldig voor BTW-plichtigen.