Exclusieve stockaanbiedingen

Ontdek de lopende stockdeals van Mercedes-Benz Hedin Automotive. Profiteer van maandag 1 april tot en met vrijdag 31 mei 2024 van onweerstaanbare kortingen en exclusieve voordelen op de huidige voorraad Mercedes-Benz voertuigen bij Hedin Automotive. Lees hier alle details over deze actie of breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz showroom van Hedin Automotive. 

Exclusieve stockbonus

Profiteer van een uitzonderlijke stockbonus bij aankoop van een plug-in hybride of elektrische wagen/bestelwagen van Mercedes-Benz Hedin Automotive uit de huidige voorraad. De korting hangt af van het door u gekozen model en zijn motorisatie. 

Geniet van een orderbonus tot €3.000

Geen interesse in een model uit voorraad? Dan geniet u van een uitzonderlijk voordeel op onze voertuigen van Mercedes-Benz met kortingen tot €3.000 (excl. BTW). Voor de ware liefhebbers van kracht en performance bieden we een ongekend voordeel tot wel €5.000 (excl. BTW) op onze Mercedes-Benz AMG-modellen besteld af fabriek. 

Gratis laadtegoed op uw Mercedes me Charge kaart t.w.v. €500

Ontvang een laadtegoed van €500 op uw Mercedes me Charge laadpas bij aankoop van een volledig elektrische Mercedes-Benz uit de huidige voorraad. Zo maken we uw overstap naar elektrisch rijden extra aantrekkelijk. 

Vraag meer informatie over de lopende aanbiedingen

Hoe kunnen we u het beste bereiken?

Actievoorwaarden

Deze acties zijn geldig tot en met 31/052024.