De exclusieve accessoire-acties van Mercedes-Benz

Vertrekt u binnenkort op vakantie? Neem dan een kijkje naar de accessoires-acties van Mercedes-Benz bij Hedin Automotive. De dragersystemen, de personenwagen-oplaadinfrastructuur of ook de stylingsextra's, zijn gemaakt om u zorgeloos op reis te laten gaan. Combineer comfort en avontuur met de accessoires van Mercedes-Benz Hedin Automotive. 

Gratis dakdragers bij uw Mercedes-Benz dakbox

Hebt u extra bagageruimte nodig tijdens uw reis, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in uw Mercedes? Als u nu kiest voor een Mercedes-Benz dakbox M of XL krijgt u de dakdragers (t.w.v. €360,-) voor uw model er helemaal gratis bij. Onze dakboxen zijn handig, duurzaam en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u zorgeloos de weg op kunt. Dit aanbod is geldig van 1 april 2024 tot en met 31 maart 2025.

Ga eropuit met de Mercedes-Benz fietsdrager – nu €495 ipv €660

Bent u klaar voor avontuurlijke fietstochten? Onze fietsdrager voor op de trekhaak is de ideale partner voor uw uitjes. Ontworpen om twee (elektrische) fietsen te dragen dankzij het robuuste stalen frame en universele bevestigingssysteem. Profiteer nu van onze speciale actie en geniet van het nazomerse fietsseizoen. Dit aanbod geldt van 1 april tot en met 30 september 2024. 

Geef uw karaktervolle Mercedes-Benz extra pit met stijlvolle velgen

Benadruk de elegantie van uw Mercedes-Benz met gloednieuwe velgen. Laat uw Mercedes schitteren als nooit tevoren. Ons uitgebreide assortiment omvat fraaie velgensets. Bovendien ontvangt u tot en met 31 maart 2025 25% korting op uw nieuwe velgenset.

Vraag meer informatie over de Mercedes-Benz accessoires-acties

Hoe kunnen we u het beste bereiken?