Op avontuur met de Mercedes-Benz Marco Polo

In “Hedin North” trekken gelegenheidsavonturiers Gunter en Tom erop uit met één van onze Hedin Automotive huur Marco Polo’s. Gunter en Tom zijn goede vrienden, maar absoluut geen doorwinterde kampeerders. Toch schrikt een trip naar het Hoge Noorden in een Marco Polo hen niet af. Ze houden namelijk van autorijden, de natuur, het onbekende, en ... mooie beelden maken. 

Ontdek de reis

Tom en Gunter trekken twee weken lang door Zweden en Noorwegen met de Mercedes-Benz Marco Polo. Tijdens hun roadtrip nemen ze ons mee op avontuur door een blog te schrijven. Elke dag publiceren ze wat ze die dag hebben beleefd vanuit hun kampeerwagen van Hedin Automotive. Hebt u ook interesse om op reis te gaan met de Marco Polo? Benieuwd naar hoe zij het hebben beleef? Lees dan via onderstaande button hun kampeerverhaal. 

Ontdek de Marco Polo

De Marco Polo is een echte allrounder als het gaat om het combineren van het praktische met het aangename. Wilt u comfortabel, maar toch avontuurlijk reizen? Dan is de Marco Polo zeker iets voor u. Ontdek het model en al zijn features. 

Geniet mee van het avontuur

Van een personenwagen tot een Mercedes-Benz campervan in een wip. Tom en Gunter tonen u hoe u binnen no-time de Mercedes-Benz Marco Polo volledig hebt uitgesteld tot een ware vrijetijds- en kampeerwagen. 

Is de Mercedes-Benz Marco Polo iets voor u? 

Hebt u nu net als Gunter en Tom zin gekregen om op avontuur te gaan met de Marco Polo? Bij Hedin Automotive is het mogelijk om een Marco Polo aan te kopen, te financieren of te huren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Of kom langs in onze showroom in Lokeren.