Hedin Automotive VanPro Center

Hedin Automotive is uw mobiliteitspartner voor Mercedes-Benz bestelwagens.

Hedin Automotive VanPro Center: uw betrouwbare mobiliteitspartner

Uw bestelwagen is hetgeen waar u iedere dag, keer op keer, op vertrouwt. Bij Hedin Automotive beseffen we dat als geen ander. Omdat uw bedrijfswagen het soms hard te verduren krijgt tijdens de werkdagen is het extra belangrijk dat service en onderhoud met de juiste kennis en aandacht wordt uitgevoerd. Daarvoor kunt u steeds terecht bij het Hedin Automotive VanPro Center van Mercedes-Benz. Wij zorgen ervoor dat u elke dag opnieuw zorgeloos op pad kunt gaan.

Onze VanPro Center specialisten

Het Mercedes-Benz VanPro Center biedt een excellente service door een geschikt en breed aanbod voor bestelwagens. Hier kunt u terecht voor maatwerk op gebied van bestelwagens en de daarbij horende service- en financieringsmogelijkheden. Het VanPro Center van Hedin Automotive helpt u graag met de inrichting op maat en het adviseren over voordelige financieringsoplossingen. 

Service en bereikbaarheid

Het is belangrijk dat uw Mercedes-Benz bestelwagen in topconditie verkeerd omdat u er elke dag op moet kunnen rekenen. Daarom staat het VanPro Center van Hedin Automotive iedere dag voor u klaar om u weer op weg te helpen als u hulp nodig hebt. Wij hebben een breed scale aan reparatie-, onderhouds- en garantieoplossingen die bij elke situatie passen. Bij pech kunt u altijd rekenen op onze 24/7 hulpdienst MobiloVan. Altijd én overal.

Ruime selectie Certified bestelwagens

Past een tweedehands bestelwagen beter in uw plannen? De selectie Certified voertuigen van Hedin Automotive biedt u dezelfde perfecte service én garantie aan een scherpe prijs. Bij beschikken over een groot aanbod jong gebruikte Mercedes-Benz modellen. Neem zeker eens een kijkje en vind de tweedehands Mercedes-Benz bestelwagen die het best bij u past.

De voordelen van VanProCenter als mobiliteitspartner

 

Meer expertise: Onze VanPro Center medewerkers zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz bestelwagens. Ze beschikken niet alleen over een diepgaande productkennis en expertise, maar tevens een grote passie voor onze bestelwagens. Ze helpen eveneens indien gewenst met de volledige inrichting van uw wagenpark.

Meer kennis: Onze gecertificeerde VanPro technici zijn vertrouwd met de nieuwste technologieën en onderhoudsprocedures van Mercedes-Benz en worden regelmatig bijgeschoold.

Meer service: Onze VanPro Centers bieden heel wat diensten aan: gaande van een routine-onderhoud tot reparaties, bandenservices, software-updates, ….

 

Meer onderdelen: Onze VanPro Centers gebruiken alleen originele Mercedes-Benz-onderdelen, waardoor de prestaties van uw bedrijfswagen garandeert blijft . Bovendien hebben ze toegang tot een grote voorraad aan reserveonderdelen waardoor reparaties snel kunnen worden uitgevoerd en uw bedrijfswagen slechts beperkt stilstaat.

Meer beschikbaarheid: Veel VanPro Centers bieden flexibele openingstijden, zodat u het onderhoud van uw bestelwagen kan plannen op een moment dat het u het beste uitkomt.

Onze VanPro Centers

Vragen? Laat weten waarmee we u kunnen helpen

Hebt u een vraag voor ons VanPro Center team? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u met een gepast antwoord.
Hoe kunnen we u het beste bereiken?