Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum

In deze zeer centraal gelegen Mercedes-Benz vestiging te Antwerpen ontdekt u het hele gamma van Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Bedrijfsvoertuigen en smart. 

Bent u op zoek naar een van deze Mercedes-Benz brands in het centrum van Antwerpen? Kom dan gerust bij ons langs. Wij bieden niet alleen de verkoop van voertuigen aan, maar ook het onderhoud en de reparatie van uw voertuig. 

Gratis parkeergelegenheid
Grote showroom
Moderne werkplaatsfaciliteiten

Onderhoud aan uw personenwagen in Antwerpen-Centrum

Een bandenwissel, zomercheck-up of jaarlijks onderhoud inplannen? Goed idee. Door regelmatig onderhoud uit te voeren geniet u nog langer van uw Mercedes-Benz. Bij Hedin Automotive Antwerpen-Centrum kan u terecht voor alle soorten onderhoud en carrosseriewerken. Onze vestiging staat klaar voor u en helpt u graag verder weg. 

Koetswerkherstelling of onderhoud bestelwagens bij Hedin Automotive

Mercedes-Benz Hedin Automotive Antwerpen-Centrum (Borgerhout) is een erkend VanPro Center. Onze showroom en werkplaats voor de bestelwagens is niet enkel erkend, maar ook nog eens extra gecertificeerd. Dit biedt alleen maar voordelen voor u al klant, waardoor u alles uit uw voertuig kan halen. Boek uw onderhoudsafspraak nu eenvoudig in. 

Binnenkijken in Antwerpen-Centrum

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Antwerpen-Centrum

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum open van 08:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Antwerpen-Centrum?

Voor de aankoop, leasing of renting van of service, onderhoud of carrosserieherstelling aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens, alsook smart, bent u welkom bij uw Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive te Borgerhout.