Mercedez-Benz Hedin Automotive Berlaar

Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Berlaar

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Berlaar

Interesse in een premium wagen in de omgeving van Berlaar? Dan bent u bij Hedin Automotive Berlaar aan het goede adres. Deze Mercedes-Benz-vestiging is een erkend verkooppunt voor nieuwe en tweedehands (Certified) personenwagens en erkend herstelpunt voor personenwagens.

Wegenwerken ter hoogte van Hedin Automotive in Berlaar

De Mercedes-Benz Hedin Automotive concessie is tijdelijk moeilijk bereikbaar door riolerings- en wegwerken op de Aarschotsebaan (N10) tussen de brug over het Netekanaal en het kruispunt met de Liersebaan. Bekijk op de kaart hoe u de Hedin Automotive concessie van Mercedes-Benz in Berlaar het beste kan bereiken. 

Nieuwe wagen of tweedehandswagen bij Hedin Automotive

U kunt in onze vestiging in Berlaar terecht voor de aankoop van een nieuwe of bijna nieuwe Mercedes-Benz. In onze toonzaal is er ruimte voorzien voor een mooi aanbod aan tweedehandsvoertuigen. Het andere deel van onze toonzaal is voorbehouden voor alle nieuwe modellen van Mercedes-Benz. 

Uw Mercedes-Benz op onderhoud in Berlaar

Onze service-equipe te Berlaar staat met een heleboel expertise klaar om uw personenwagen te onderhouden. Reeds sinds jaar en dag zijn wij vertrouwd met het merk Mercedes-Benz en zijn modellen, waardoor onze vaste ploeg een mooie ervaring heeft opgebouwd.

Binnenkijken in de vestiging van Berlaar

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Berlaar

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Berlaar?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Berlaar open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij de Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Berlaar?

Voor de aankoop, renting of leasing van een nieuwe of tweedehands (Certified) Mercedes-Benz bent u in Berlaar aan het goede adres. Ook voor onderhoud of herstellingen aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij onze Mercedes-Benz-dealer in Berlaar.