Openingstijden Mercedes-Benz Hedin Automotive in Berlaar

Mercedez-Benz Hedin Automotive in Berlaar

Interesse in een premium wagen in de omgeving van Berlaar? Dan bent u bij Hedin Automotive Berlaar aan het goede adres. Deze Mercedes-Benz-vestiging is een erkend verkooppunt voor nieuwe en tweedehands (Certified) personenwagens en erkend herstelpunt voor personenwagens.

Gratis parkeren
Gezellige showroom
Vriendelijke naverkoop en werkplaats

Nieuwe wagen of tweedehandswagen bij Hedin Automotive

U kunt in onze vestiging in Berlaar terecht voor de aankoop van een nieuwe of bijna nieuwe Mercedes-Benz. In onze toonzaal is er ruimte voorzien voor een mooi aanbod aan tweedehandsvoertuigen. Het andere deel van onze toonzaal is voorbehouden voor alle nieuwe modellen van Mercedes-Benz. 

Uw Mercedes-Benz op onderhoud in Berlaar

Onze service-equipe te Berlaar staat met een heleboel expertise klaar om uw personenwagen te onderhouden. Reeds sinds jaar en dag zijn wij vertrouwd met het merk Mercedes-Benz en zijn modellen, waardoor onze vaste ploeg een mooie ervaring heeft opgebouwd.

Binnenkijken in de vestiging van Berlaar

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz showroom in Berlaar

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Berlaar?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Berlaar open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij de Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Berlaar?

Voor de aankoop, renting of leasing van een nieuwe of tweedehands (Certified) Mercedes-Benz bent u in Berlaar aan het goede adres. Ook voor onderhoud of herstellingen aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens bent u welkom bij onze Mercedes-Benz-dealer in Berlaar.