Leer uw Mercedes-Benz beter kennen

Om u te helpen tijdens het ontdekken van uw Mercedes-Benz, hebben wij bij Hedin Automotive allerlei handige tips in de vorm van instructievideo's gemaakt. Zo kunt u, als eigenaar van een Mercedes-Benz, uw wagen nog beter leren kennen. In de video's vindt u het antwoord terug op vragen zoals: Hoe koppel ik mijn smartphone? Hoe werkt de slimme sleutel? Hoe werkt de Adaptive Cruise Control? 

Vindt u uw antwoord niet terug in onderstaande video's? Neem contact op met ons of kom langs in een van onze vestigingen. We helpen u graag verder! 

Instructievideo's

Rijmodi

Uw Mercedes-Benz kan uiterst comfortabel, bijzonder sportief en ecologisch zijn. Ontdek alles over de ‘Comfort’, ‘Sport’, ‘Eco’, ‘Individual’, ‘Electric’, ‘Battery Level’ en ‘Maximum Range’ rijmodi.

Opladen

Het opladen van een plug-in hybride of volledig elektrische Mercedes-Benz. Hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk? En wat is het verschil tussen een thuislader, een wallbox en een snellader?

MBUX

Mercedes-Benz noemt haar multimediasysteem Mercedes-Benz User Experience. Dankzij meerdere bedieningsmogelijkheden via het stuur, via het touchpad, via het touchscreen of via stembediening is het gebruik ervan kinderspel. Van navigatie tot het bestuurdersdisplay, ontdek hoe intuïtief uw Mercedes-Benz is.

Parkeerassistent

Dankzij de automatische parkeerassistent is geen enkel gaatje te klein voor uw Mercedes-Benz. Ontdek hoe u een parkeerplaats zoekt, hoe uw Mercedes-Benz zich inparkeert én hoe hij zich ook de parkeerplaats verlaat.

Radio & multimedia

Hoe luister ik naar mijn favoriete radiozender of start ik een podcast op via mijn smartphone? Ontdek alle radio- en multimediafunctionaliteiten van het MBUX multimediasysteem.

Slimme sleutel

Ramen openen, het panoramisch schuifdak sluiten, KEYLESS GO deactiveren, enzovoort. De slimme sleutel van uw Mercedes-Benz kan zoveel meer dan u denkt.

Smartphone & telefonie

Een verbinding tussen het MBUX-multimediasysteem en uw smartphone laat u toe om veilig te telefoneren. Leer in enkele stappen hoe u de connectie maakt en hoe u nadien telefoneert.

Veiligheidssystemen

Uw Mercedes-Benz waakt non-stop over uw veiligheid. In een notendop leggen we de werking van enkele veiligheidssystemen uit en hoe u ze kunt instellen.

(Adaptieve) Cruise Control

Nog nooit waren lange afstanden zo comfortabel. In deze instructievideo ontdekt u alle functionaliteiten van de (adaptieve) cruise control en snelheidslimietbegrenzer op uw Mercedes-Benz.

Automatische transmissie

Geen hendel op de middenconsole, maar wel aan het stuur. In deze video ontdekt u de bediening en handige weetjes van de automatische transmissie van uw Mercedes-Benz.

Navigatie

Navigeren is dankzij het MBUX multimediasysteem kinderspel. Voer bestemmingen in, zoek interessante punten zoals tankstations of parkings en pas de weergave van de kaart aan. Dit en veel meer in deze instructievideo.