Fleet

Fleet

Fleet

Wat kunnen we u bieden

Als grootste dealer van België bieden wij u vijftien vestigingen met overal éénzelfde, hoogstaande service. Door onze omvang kan u bij ons geniet van One-stop-shopping! Zo kan u bij ons terecht voor personenwagens, Vans, Trucks, smart – allen zowel nieuw als Certified – alsook voor onderhoudscontracten, verzekeringen, eigen carrosserie, financiële oplossingen en vervang- of huurwagens. Als Hedin Automotive wensen wij niet alleen uw fleet partner te zijn, maar ook uw mobiliteitsadviseur.

A250e

Uw voordelen

Bij Hedin Automotive kan u profiteren van: - 15 locaties in Vlaanderen - One stop shopping - 24u service - testritten op locatie - SPOC per regio - Hulp bij uw fiscale en TCO vraagstukken - uitnodigingen voor events Kortom, bij Hedin Automotive tekent u voor een zorgeloos Fleet beheer.

Over Mabi

Business Solutions

Your Business, our solution; De Business Solutions werden in 2017 geïntroduceerd met als doel een product in de markt te brengen die inspeelde op de noden van alle belanghebbende partijen van de Fleetmarkt. De Business Solutions kunnen in een eerste instantie rekenen op een completere standaarduitrusting waardoor zelfs een basiswagen reeds een volwaardige fleetwagen is. Verder werd een deel van de korting reeds verwerkt in de catalogusprijs van de Business Solutions zodat het voordeel alle aard van de werknemer, maar ook de verworpen uitgave van de werkgever, geoptimaliseerd werd. Tot slot werden de beschikbare opties beperkt om in te spelen op de steeds complexer wordende WLTP wetgeving. Door dit te doen kunnen we de range, min. tot max. CO2-uitstoot per model beperken. Dit zorgt er tegelijk ook voor dat de wagens gemakkelijker samen te stellen zijn voor de eindgebruiker, terwijl deze wagens voor een werkgever ook gemakkelijker herinzetbaar zijn.

Hybrids

Fiscaal voordelige plug-in hybrides

Wist u dat wij bij Mercedes zowel diesel- als benzine hybrides aanbieden? Je kan ze herkennen aan toevoeging “EQ Power” hun benaming! Zo hebben we: - A250e (Berline) - B250e  - CLA250e  - GLA250e  - C300(d)e (Estate) - E300(d)e (Estate)  - GLC300de  - GLE350de (Coupé) - EQC (volledig elektrisch) 

Over Mabi

Klaar voor 2026; Start nu met de elektrificatie van uw wagenpark

In dit webinar handelen we over de toekomst van uw wagenparkbeheer. Wat met elektrificatie? Is het voordelig om over te schakelen naar plug-in hybride? Wat tegen 2026? In een goede 50 minuten leggen we het u aan de hand van een gedetailleerde prijsanalyse haarfijn uit.  Achteraf nog vragen? Contacteer ons op fleet@hedinautomotive.be.

Over Mabi

Over Mabi

MABI is onze in-house verhuurmaatschappij en zij biedt snelle, flexibele en premium verhuur oplossingen aan.    SNEL: korte termijn oplossingen. De wagens zijn meteen beschikbaar bij de dealers. FLEXIBEL: de mobiliteitsoplossing kan elk moment worden verlengd, stopgezet of gepauzeerd.  PREMIUM: enkel Daimler producten in onze vloot.

ContactGregory Lang

Gregory Lang
Manager Fleet Ambassadors PKW

Prinsen Wes

Prinsen Wes
Fleet Ambassador Kontich - Berlaar

Philippe De Leeuw

Philippe De Leeuw
Fleet Ambassador Brasschaat - Lier

Veronique Boens

Veronique Boens
Fleet Ambassador Gent – Sint-Martens-Latem – Eeklo

Christine Alderweireldt

Christine Alderweireldt
Fleet Ambassador Aalst – Ninove – Zottegem

Bart Colpaert

Bart Colpaert
Fleet Ambassador Sint-Niklaas – Lokeren

Toon Lefèvre

Toon Lefèvre
Fleet Ambassador Boortmeerbeek