Ontdek de voordelen van Mercedes-Benz tijdens de Star Days

Ontdek onweerstaanbare saloncondities en exclusieve voordelen tijdens de Star Days van Mercedes-Benz bij Hedin Automotive. Van maandag 4 december 2023 tot en met donderdag 29 februari 2024 geniet u van exclusieve kortingen en voordelen op het hele gamma, ook op onze verfijnde AMG-uitvoeringen. Daarbovenop profiteert u van extra geweldige salonvoordelen zoals stockkortingen, een loyaliteitskorting, een extra jaar gratis garantie op uw nieuwe Mercedes-Benz en heel wat laadvoordelen wanneer u kiest voor een elektrisch voertuig. 

Deze voordelen zijn niet alleen uitzonderlijk, maar ook combineerbaar, waardoor u geniet van een ongeëvenaard voordeel. Ontdek de wereld van Mercedes-Benz tijdens de Star Days bij Hedin Automotive en maak van deze periode een viering van rijplezier en uitzonderlijke voordelen. Ontdek alle details op deze pagina of breng een bezoek aan uw dichtstbijzijnde showroom.
 

Geniet van een Star Days-bonus tot wel 7.500 euro

Geniet van een uitzonderlijk voordeel op het hele gamma van Mercedes-Benz met kortingen tot maximaal 5.000 euro (excl. BTW). Voor de ware liefhebbers van kracht en performance bieden we een ongekend voordeel tot wel 7.500 euro (excl. BTW) op onze Mercedes-AMG-modellen.

Het Star Days-voordeel is geldig op al onze benzine- en dieselmodellen, plug-inhybrides en elektrische voertuigen. Zowel uit voorraad als nieuwe bestellingen.

Een extra stockkorting op voorraadwagens

Bij Hedin Automotive beschikken we steeds over een divers en uitgebreid aanbod aan voorraadauto’s. Zo vindt u steeds de perfecte Mercedes-Benz die aan al uw eisen voldoet én onmiddellijk beschikbaar is. Kies tijdens de Star Days voor een Mercedes-Benz uit voorraad en ontvang een extra aantrekkelijke stockkorting op uw aankoop. Voor alle plug-in hybridevoertuigen uit stock kunt u genieten van een extra voordeel bovenop de korting van de benzine of dieselvariant. Bij de keuze voor een elektrisch voertuig uit stock kan uw stockvoordeel oplopen tot €15.000 (excl. BTW) op de EQS. 

Extra voordeel voor trouwe klanten

Bent u een trouwe Mercedes-Benz-rijder? Dan geniet u ook nog eens van een loyaliteitsbonus ter waarde van €500 op onze compact cars en tot maximaal €2.000 (excl. BTW)  euro voor alle andere modellen.

3+1 jaar garantie

Ontvang gratis een extra jaar garantie en rijd 4 jaar lang zorgeloos rond in uw gloednieuwe Mercedes-Benz. Dit aanbod is geldig op het hele gamma en biedt u nog meer zekerheid, comfort en veiligheid.

Extra laadvoordelen op de elektrische wagens van Mercedes-Benz

Kies voor een elektrische Mercedes-Benz zoals de EQA, EQB, EQE of EQS en geniet van een kortingsvoucher tot maximaal 1.500 euro wanneer u een laadpaal laat installeren door onze partner Eneco. Zo laadt u snel, veilig en eenvoudig bij u thuis. 

Toch liever snelladen aan een openbare laadpaal? Dan krijgt u een Mercedes me Charge-voucher ter waarde van 500 euro. Zo laadt u al snel 20 maal veilig en gratis uw batterij vol aan een openbare laadpaal binnen het netwerk van Mercedes-Benz.

Kortingen op een wallbox:

·        EQA, EQB en EQC: € 500

·        EQE Berline/SUV: € 1.000

·        EQS Berline/SUV: € 1.500

Dit aanbod is geldig tot 31 januari 2024.

Rijd veilig met een nieuw paar winterwielen

Tijdens de Star Days maken we uw overstap naar een elektrische wagen extra aantrekkelijk. Kiest u voor een EQ-model uit voorraad, dan krijgt u een voucher van 2.000 of 2.500 euro voor een splinternieuwe set winterwielen. Zo verzekert u zichzelf van optimale grip en veiligheid op koude, natte en gladde wegen.

Ontvang een trendy shoppingtas bij een CompleteCare-programma

Maak uw nieuwe Mercedes-Benz compleet en kies voor de gemoedsrust van Mercedes-Benz CompleteCare. Dat is het all-in-oneservicepakket dat u maximale bescherming biedt op alle vlakken. 

  • Gepland onderhoud en nazicht
  • Slijtageonderdelen (uitgezonderd banden)
  • Herstellingen aan aandrijflijn, motor, versnellingsbak, electrotechniek en telematicasysteem
  • Vervanging van filters, oliën, Mercedes-Benz originele onderdelen
  • Mobilo pechverhelping
  • Inclusief dekking van de vervangingskosten van de hoogvoltbatterij wegens technisch defect 

Bij aankoop van het CompleteCare-pakket krijgt u een trendy Mercedes-Benz-shoppingtas cadeau.

Vraag hier meer informatie over de Star Days

Hoe kunnen we u het beste bereiken?