Mercedez-Benz Certified Hedin Automotive Antwerpen Merksem

Gratis parkeergelegenheid
Grote showroom

Mercedez-Benz Certified Hedin Automotive in Antwerpen Merksem

Een van onze grootste Hedin Certified Megacenters vindt u terug in Antwerpen. Hier vindt u een enorm aanbod aan tweedehands voertuigen. Er staan telkens meer dan 100 voertuigen in stock. Dankzij zijn ligging aan de Ring van Antwerpen en einde van de Leien is deze vestiging zeer centraal gelegen. 

 

Wegenwerken

Het Agentschap Wegen & Verkeer startte in functie van de Oosterweelverbinding met de herinrichting van het kruispunt van de Kotterstraat met de Groenendaallaan, waardoor de concessie mogelijk minder goed bereikbaar is. Tussen 1 en 12 juli wordt plaatselijk de linkerrijstrook ingenomen in de Groenendaallaan. U kunt de Kotterstraat enkel inrijden via de Groenendaallaan. Fietsverkeer wordt omgeleid over het dubbelrichtingsfietspad aan de noordzijde.

Tweedehandswagens bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we ons sterk toegespitst op het Certified-merk van Mercedes-Benz. Merksem is één van onze grote Certified centers waar we een groot aantal tweedehandswagens kunnen verzamelen en tonen. In Merksem hebben we plaats om meer dan 100 voertuigen te tonen, wat maakt dat u hier per model een mooi overzicht krijgt van de mogelijkheden. U kunt er eenvoudig kleuren en uitvoeringen vergelijken. 

Binnenkijken bij Antwerpen Merksem

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz Certified showroom in Antwerpen Merksem

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive in Antwerpen Merksem?

Van maandag tot en met vrijdag is de Mercedes-Benz Certified  showroom van Hedin Automotive in Antwerpen Merksem open van 09.00 – 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. 

Voor welke diensten kan ik terecht bij Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive in Antwerpen Merksem?

Voor de aankoop van tweedehands Mercedes-Benz personenwagens bent u meer dan welkom bij Mercedes-Benz Certified Hedin Automotive. We hebben een zeer ruim aanbod.